Lakritsfestivalen 27-29 mars

"Lakritsfestivalen har varit en mötesplats för lakritsälskare, producenter och återförsäljare sedan 2009. I år hålls festivalen på Fotografiska, vid Stadsgårdskajen i Stockholm, som är en fantastisk samlingsplats för fotografi och ett av de mest populära turistmålen i Sverige.

Årets festival blir en speciell upplevelse med extra guldkant som bjuder besökarna på massor av lakritsinspirerade aktiviteter. Här kan du smaka på lakrits i alla dess former, köpa hem gamla och nya favoriter och gå på lakritsprovningar.

I år har vi valt att göra festivalen mindre för att skapa en exklusiv och familjär känsla där lakritsvänner från hela världen samlas för att glädjas åt det svarta guldet. På grund av den mindre ytan har vi även delat upp upplevelsen i pass, så att fler besökare kan ta del av festivalen utan att behöva trängas.
Välkommen till årets lakritsfest!"

Hemsida

Sagt om choklad

"Varje gång han gick förbi, saktade han ner stegen och han brukade vända näsan högt i vädret och ta långa djupa andetag av den där underbara chokladlukten omkring honom. Åh, vad han älskade den lukten!"
Roald Dahl (1916-1990), Kalle och chokladfabriken

Samarbete